Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kosmeettisessa akupunktiossa ei hoideta pelkkää pintaa, vaan tarkoituksena on vaikuttaa koko kehon toimintaan.Kosmeettisessa akupunktiossa ei hoideta pelkkää pintaa, vaan tarkoituksena on vaikuttaa koko kehon toimintaan.

Mikroneulaus yhdessä ihotyypille sopivan ampullin tai naamion kanssa edistää kasvojen kudosten uusiutumista.Mikroneulaus yhdessä ihotyypille sopivan ampullin tai naamion kanssa edistää kasvojen kudosten uusiutumista.

Kauneusakupunktio

Millä ihmeellä saisi kasvojen ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi, terveen väriseksi?  Entä millä saisi roikkuvan kaulan ryhdistymään ja napakoitumaan? Leikkaukset ja täyteaineiden käyttö ovat varsin väkivaltaisia ja keinotekoisia tapoja hoitaa kauneuttaan. Kosmeettinen akupunktio sen sijaan hyödyntää kehon omia voimia ja saa kasvot hehkumaan luonnollisesti ja silti näkyvästi.

Kosmeettista akupunktiota käytetään mm. ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen, leukalinjan kohentamiseen, lihasten ja kudosten rakenteen elvyttämiseen, turvotuksiin, arpien pienentämiseen, ihon värin parantamiseen, aknen ja aknearpien hoitoon.

Voit halutessasi varata ajan myös pelkkään kasvohierontaan.

Olen opiskellut kauneusakupunktiota brittiläisen Amanda Shaylen johdolla vuodesta 2013 lähtien. Keväällä 2018 jatkoin opintoja syventävällä koulutuksella, joka mikroneulausosionsa puolesta on brittiläisen ABT:n eli Associated Beauty Therapist -järjestön hyväksymä koulutus (Advanced Medical Microneedling and Advanced Collagen Induction Techniques training)

Hoito ei keskity vain kasvohin, vaan tarkoituksena on tukea ja vahvistaa elimistöä käyttämällä myös muuhun kehoon vaikuttavia akupunktuuripisteitä: terveys on kauneutta!

Tavoitteena on vahvistaa elimistön toimintaa niin, että veren ja kudosnesteiden kierto paranee, ravintoaineiden imeytyminen kudoksiin tehostuu ja kuona-aineet pääsevät poistumaan. Neulat lisäävät muun muassa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja vaikuttavat faskiaan (tukikudokseen).

Hoito toteutetaan noin tunnin kestävinä hoitoina erikoisneuloja käyttäen, lopuksi vuorossa on  faskiaa muotoileva kasvohieronta. Paras teho saavutetaan 10 kerran sarjahoitona noin kerran viikossa,  jonka jälkeen voidaan tehdä ylläpitohoitoja.

MIKRONEULAUS sähköisellä mesokynällä

Mikroneulaus on tutkitusti tehokas hoitokeino moniin ihon ongelmiin.  Se auttaa madaltamaan ryppyjä, siloittamaan arpia ja elvyttämään ihon pintakerrosta. Se on erinomainen hoitokeino aknearpien hoidossa. 

Käytän mikroneulauksessa sähköistä neulauskynää, jossa kertakäyttöinen 12-teräinen neulapatruuna. Se on huomattavasti tarkempi ja tarkoituksenmukaisempi kuin tavallinen muovinen mikroneulausrulla. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään rauhoittava naamio tai ampulli.

Iho uudistuu parhaiten, kun otat mikroneulaushoidon noin kuukauden välein. Hoidon jälkeen iho punoittaa jonkin aikaa, kunnes se pikku hiljaa paljastuu entistä ehompana. Kesäaikaan iho on suojattava auringonvalolta.

 Nyt myös mikroneulaus! Lisätietoja löydät sivuston kohdalta Kauneus ja akupunktio