Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LUENNOT ja työpaikan hoitopäivät

Kaipaako yrityksesi tai yhdistyksesi hyödyllistä ohjelmaa? Haluatko edistää henkilökuntasi tai sidosryhmäsi terveyttä?

Olen pitänyt luentoja kiinalaisesta lääketieteestä erilaisissa yrityksissä, yhdistyksissä ja tapahtumissa, muun muassa nimikkeillä Nainen ja Lohikäärme (naisten terveysasiat ja -vaivat), Terveyttä ja pitkää ikää (kuinka pidät itsestäsi huolta kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta), Kosmeettinen akupunktio (veitsetöntä kasvojen kohennusta) sekä Hyvä ruoka, huono ruoka (kuinka ruoka sekä syömisen tapa vaikuttavat kehon toimintaan ja terveyteen).

Muita aihepiirejä voivat olla esimerkiksi lihasvaivojen helpottaminen ja kehon huolto, hedelmällisyyteen ja kuukautisiin liittyvät asiat sekä hyvä uni.

Teen myös hoitopäiviä työpaikoilla tarpeen mukaan.

Soita ja kysy lisää: p. 040 510 2068.

 

Naisille tarkoitettu kurssi maaliskuussa:

 

Rinnat, kyyhkyset
eli kuinka voit lempeästi hoitaa rintojasi ja niihin liittyviä tunteita.
 
Rinnat, nuo ihanat, rakkaat, koville joutuvat, haavoittuvan pehmeät ja joskus myös poistetut kudokset. Ne eivät ole mitä tahansa riipakkeita, vaan iso osa naiseutta ja siihen liittämiämme ajatuksia. Viikonlopun aikana tutustumme rintoihin monesta eri näkökulmasta, aina anatomiasta (lihaksisto, lymfajärjestelmä, akupunktiokanavat) symboliikkaan. Opit yksinkertaisia ja toimivia itsehoitokeinoja. Teemme rentouttavia mielikuvaharjoituksia sekä tutustumme minäkuvaamme kannustavassa ilmapiirissä.
Tiesitkö, että myös selkäsi vaikuttaa rintojen nestekiertoon? Tunteetkin vaikuttavat rintojen terveyteen. Teemme helppoja, rentouttavia qigong-harjoituksia.
Kurssin ohjaa kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, akupunkturisti, koulutettu hieroja ja qigong-ohjaaja Ann Rose.
Kurssipaikkana toimii ihastuttava Era Nova Bookshop, Helsingin Kasarmikadulla.
Ota mukaasi villasukat ja kevyt huopa. Kynällekin on käyttöä. Kaksipäiväisen kurssin hinta on 240 euroa (sis.alv 24%) (early bird alennus 25 euroa, kun ilmoittaudut tammikuussa). Mahdollisuus korva-akupunktioon.
Varaa paikkasi p. 040 510 2068/Ann Rose

Tervetuloa kasvohierontaan.Tervetuloa kasvohierontaan.

 Nyt myös mikroneulaus! Lisätietoja löydät sivuston kohdalta Kauneus ja akupunktio